CLOSE

Team Paramaribo-Noord

Meet Team Paramaribo-Noord

Hallo daar! Wij stellen onszelf graag even voor. Wij zijn vier studenten aan de Universiteit Antwerpen en zullen gedurende twee maanden samen in Paramaribo verblijven voor onze masterproefstage. Anne en Thomas werken rond stadslandbouw, Marlies en Sam rond fietsverkeer.

Meet Anne

Ik ben Anne Mulder, een Nederlandse student Stedenbouw en Ruimtelijke planning. Voorafgaand aan deze master, deed ik de bacheloropleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke planning aan de Wageningen University & Research. Mijn kennis over bodem, water en ecologie zullen denk ik van waarde zijn in het voorzien van landbouw in een stedelijke context en het uitrollen van een groenblauw netwerk. Ik kijk uit naar de komende weken!

Meet Thomas

Ik ben Thomas Santos de Jesus, bijna afgestudeerd als Architect. Met een brede kennis over verschillende maatschappelijke belangen die we hebben behandeld de voorbije jaren hoop ik om met succes de theorie naar praktijk om te zetten. Mijn persoonlijke interesse in duurzaamheid en innovatie kan helpen in de zoektocht naar een duurzame ontwikkeling van Paramaribo. Ik geloof in onze kracht om mensen te verbinden om samen te werken naar een werkend concept!

Meet Marlies

Hey, mijn naam is Marlies Struyf, werkstudent Stedenbouw en Ruimtelijke Planning. Na mijn studies architectuur ging ik in 2014 aan de slag bij architectuur- en onderzoekspraktijk RE-ST in Antwerpen. Daar werk ik nog steeds, al is mijn focus wel verschoven van architectuuropdrachten naar ruimtelijke onderzoeksopdrachten. Wat we zien in de lessen kan ik dus meteen omzetten in de praktijk en de ervaring op de werkvloer neem ik dan weer mee naar de les. Sinds een vrijwillige zomerstage voor architecten in Tanzania ben ik gefascineerd door andere culturen en hun visie op ruimte. Benieuwd hoe Suriname ons zal inspireren! 

Meet Sam

Hallo, ik ben Sam Rymenants, student stedenbouw en ruimtelijke planning. Als vooropleiding heb ik een bachelor in de Social Sciences. Doorheen het participatieve actieonderzoek zullen deze sociale skills en kennis zeker van pas komen. Je kan me verder omschrijven als een echt buitenmens. Ik kijk er naar uit de wonderen der natuur te mogen ontdekken in dit prachtige land!

    • Authors: Marlies Struyf, Anne Mulder, Sam Rymenants, Thomas Santos
    • Postdate: 07 Feb 2022
  • Related Projects: